Noora Koponen

Tuttujen Juttuja – Tarina nro. 9

tuttujen-juttuja-nro-9

Ensi kerran tavatessani Nooran, taisi olla kotikäynti puheterapeuttina Nooran luona, lapsen asioissa, tuli heti vaikutelma huolehtivasta ja lämpimästä ihmisestä. Ihailin, miten kotiin oli lapselle saatu toimiva kuvasysteemi, joka oli todella jokahetkisessä käytössä, ei koristeena. Asioihin siis paneuduttiin huolellisesti.

Pikkuhiljaa tutustuessamme paremmin sain kuvan huumorintajuisesta ja todella mukavasta ihmisestä mutta samalla aloin ihailla Nooran tarmokkuutta ja tapaa hoitaa asiat loppuun. Noora on vahva kommunikoija. Hän pohtii paljon, keskustelee ja peilaa ajatuksiaan, ottaa arvostavasti vastaan myös muiden näkemyksiä. Hänellä on taito tarttua epäkohtiinkin rakentavasti. Oikeudenmukaisuus on Nooralle oleellista.

Asiat ja epäkohdat Noora hoitaa sydämellä mutta kuitenkin vahvasti myös järjellä. Näin ollen on oikeastaan vain luonnollista että hän ottaa asiakseen lapset ja varsinkin erityislapset ja lähtee ajamaan heidän oikeuksiaan. Luonnollista olisi myös nähdä Noora eduskunnassa viemässä loppuun tärkeitä (erityis)lasten tarpeita koskevia aloitteita. Hänellä on erityislapsen tarpeista vankka kokemustausta ja tahtoa sekä tarmoa hoitaa asiat hyvin.

Sari,
Nooran esikoisen puheterapeutti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Aiheeseen liittyvät