tuttujen-juttuja-nro-5

Tuttujen Juttuja – Tarina nro. 5

Olen ystävystynyt Nooran kanssa jo alakoulussa. Tämän iloisen, vauhdikkaan ja idearikkaan naisen seurassa olen saanut nauraa vedet silmissä monet kerrat ja häneltä olen myös oppinut monenlaista uutta sekä itsestäni että elämästä.

Mieleeni on jäänyt eräs neljännen luokan liikuntatunti. Olimme luokan kanssa uimahallissa ja hypimme hyppyaltaaseen kavereiden kanssa. Minä uskalsin hypätä yhdestä metristä, ja kolmesta metristä, mutta viidestä metristä en uskaltanut hypätä kuten muut luokkatoverini. Silloin Noora kiipesi kanssani hyppytornin korkeimmalle tasanteelle. Hän neuvoi minulle kädestä pitäen, miten tornista hypätään, miten kädet laitetaan vartalon sivuille ja miten lopuksi astutaan vain rauhallisesti reunalta altaaseen. Sitten hän hyppäsi ensin itse altaaseen, näyttäen minulle mallia. Kun vieläkin arkailin ylhäällä tornissa, kannusti Noora minua altaasta ja lupasipa vielä rohkaistumisesta minulle vaivanpalkaksi 5 markkaa. Silloin minä keräsin rohkeuteni ja hyppäsin. Nooran ansiosta ylitin itseni ja Noora riemuitsi kanssani ja puolestani! Hän myös piti lupauksensa ja seuraavana koulupäivänä sain häneltä urheudestani palkinnon. Sama viisimarkkanen kääreessään on minulla edelleen muistona tuosta päivästä.

Noora on aina ollut innostuja ja innostaja. Hän on poikkeuksellisen rohkea, erittäin luotettava ja uskollinen ystävä. Hän on aidosti kiinnostunut muista ihmisistä ja aina valmis auttamaan niin pienissä kuin isoissakin asioissa. Elämänmyönteisyytensä ansiosta Noora ei koskaan näe haasteita, ainoastaan mahdollisuuksia. Rohkeus, vahva empatiakyky sekä periksi antamattomuus ovat ominaisuuksia, joita Noorassa ihailen ja arvostan. Ne näkyvät kaikessa mitä Noora tekee. On etuoikeus olla Nooran ystävä!

Maija, ystäviä lapsuudesta asti.

Lisää kommentti

Seuraa sosiaalisessa mediassa