Noora Koponen

Stooreja rohkeudesta - musiikin ja tarinoiden ilta Noora Koposen ja artistien kanssa

Ota hetki itsellesi ja tule mukaan viihtymään, keskustelemaan ja rentoutumaan hyvän musiikin parissa Wiskarilan tunnelmallisessa pubimiljöössä. Illan mittaan kuulemme artistien soittoa ja laulua sekä puheenvuoroja ja haastatteluita ajankohtaisista teemoista, jotka ovat lähellä Nooran sydäntä. Miten teemme yhdessä meille kaikille turvallisen maailman, jossa erilaisuus hyväksytään ja kaikilla on hyvä olla? Tilaisuus on rento ja jokainen on tervetullut osallistumaan keskusteluun. Tapahtuma on osa vihreiden kansanedustaja Noora Koposen tukikampanjaa.

Aika: torstaina 16.2.2023 klo 18-21 (ovet auki klo 17.30, baari auki klo 23.00 asti)

Paikka: Wiskarila, Jälkimaininki 9 sisäpiha, Kivenlahti, Espoo. Tilaisuus on esteetön.

Liput: ennakkoon 25 €, ovelta 30 € (sis. ohjelman, alkudrinkin ja salaattibuffan. Ei erityisalennuksia. Vammaiskortilla avustaja ilmaiseksi.)

Esiintyjät: 
Pirkka-Pekka Petelius
Aki Tykki (Happoradio)
Sami Karu
Sanna Salovuori

Saapuminen: 
Kivenlahden metroasemalta kävely 600 m. Pysäköinti Jälkimainingin varrelle tai Mainingin koulun pihalle (Maininkitie 23). Ohje: Kävele Jälkimainingin päähän ja käänny R-kioskin ja Messi-pubin jälkeen oikealle alas portaita.

Järjestäjä: Noora Koponen jatkokaudelle -tukijoukot

Ilmoittaudu mukaan tämän linkin kautta

Huom! Ilta on tarkoitettu täysi-ikäisille (K-18). Ennakkoilmoittautuminen on auki sunnuntaihin 12.2.2023 saakka. Tämän jälkeen lipunmyynti ovelta tapahtumapäivänä klo 17.30 alkaen, jolloin lipun hinta on 30 euroa. Ota tarvittaessa yhteyttä:  heidim.katajamaki@gmail.com (puh. 040 535 3219).